top of page

Nuttige informatie

Duur van de behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Dit om voor u alle tijd te kunnen voorzien om een grondige anamnese, onderzoek en behandeling te kunnen garanderen.

Terugbetaling

Als erkende osteopaat bij de mutualiteiten krijgen mijn patiënten 10 euro terug op hun afspraak. Op het einde van uw afspraak krijgt u een attest die u kan afgeven bij uw mutualiteit. Klik hier voor meer informatie over de terugbetaling per mutualiteit.

Betaalmogelijkheden

Er kan na uw behandeling gemakkelijk betaald worden met cash of met de PayConiq applicatie op uw smartphone.

Annulatie van uw afspraak

Indien u wenst uw afspraak te annuleren, gelieve dit ten laatste 24 uur op voorhand te melden. Zo kunnen andere patiënten sneller geholpen worden. Alvast bedankt!

Hoe verloopt uw consultatie?

1. Anamnese

Bij de start van de consultatie wordt een medische anamnese afgenomen waarin vragen worden gesteld over uw medische voorgeschiedenis en uw klachten. Zo krijg ik als osteopaat een goed beeld over uw hulpvraag.

2. Onderzoek

Tijdens het osteopathische ondezoek wordt eerst de klachtuitlokkende structuur gezocht waarna uw postuur en biomechanica onderzocht en gelinked worden aan uw klacht.

3. Behandeling

De informatie uit de anamnese wordt samengenomen met de resultaten van het onderzoek om een behandelstrategie te vormen. Deze strategie zal uniek zijn aan uw klacht en uw lichaam, zodat iedere patiënt een persoonlijke aanpak ontvangt.

4. Vervolg

Na de behandeling krijgt u persoonlijke adviezen mee en worden de volgende stappen van uw behandeling besproken.

bottom of page